Dag 11: Xi’an – Chengdu

Vandaag was een echte reisdag, een dag die je zo snel mogelijk achter de rug wil hebben. Vertokken om 9u30 om de trein van 12u15 te nemen. 3u45 minuten later arriveerden we in Chengdu en daarna stond er nog een busritje naar het hotel op het programma. Een dag om snel te vergeten maar noodzakelijk als je zulke gigantische afstanden wil afleggen op zo’n korte tijd. Gelukkig zijn de treinreizen niet al te saai, is er meer dan genoeg te zien en vliegt de tijd letterlijk (zo’n 300 km/u) voorbij.

Yanghsuo divers (72)

Categorieën 2018 China, Dag 11: Xi'an - ChengduTags ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close