Dag 15: Pantanal – Rio de Janeiro

De meest afschuwelijke dag van de reis begon om 7 uur. De terugweg van ons hotel naar de hoofdweg was 22 km lang en we deden er iets langer dan een uur over. Daarna reden we 3 uur tot aan de luchthaven voor de vlucht van 1u15 naar Campo Grande. Daar moesten we 3 uur wachten om de volgende vlucht van 1u15 te nemen naar Rio de Janeiro. Geland in Rio was het nog eens anderhalf uur rijden naar het hotel. Om 21u30 kwamen we aan in het hotel waar dan ook nog eens bleek dat er onvoldoende kamers beschikbaar waren. Nadat alles in orde gebracht was konden we eindelijk eten en gingen we, op aanraden van de hotel manager, om 23u15 naar restaurant Don Camillo op Copacabana Beach om te eten. De nachtmerrie was voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close