North Seymour

North Seymour, een klein eiland in de Galapagos-archipel, werd gevormd door de stijging van een onderzeese lavaformatie. Het is vernoemd naar een Engels edelman, Lord Hugh Seymour, en heeft een oppervlakte van 1,9 vierkante kilometer en een maximale hoogte van 28 meter. Dit eiland is de thuisbasis van een grote populatie van blauwvoetgenten.

North Seymour, a small island in the Galapagos Archipelago was formed by uplift of a submarine lava formation. It is named after an English nobleman, Lord Hugh Seymour and has an area of 0.73 sq miles and a maximum altitude of 92 ft. This island is home to a large population of blue-footed boobies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close