Floreana

Floreana is vernoemd naar Juan José Flores, de eerste president van Ecuador, tijdens wiens regering Ecuador bezit nam van de Galapagos-archipel. Eerder heette het Charles Island (naar Koning Charles II van Engeland) en Santa Maria, naar een van de schepen van Columbus. Het eiland heeft een oppervlakte van 173 km² en werd gevormd door een vulkanische uitbarsting.

Floreana Island was named after Juan José Flores, the first president of Ecuador, during whose administration the government of Ecuador took possession of the Galapagos archipelago. It was previously called Charles Island (after King Charles II of England), and Santa Maria after one of the caravels of Columbus. The island has an area of 67 sq miles and was formed by volcanic eruption.

Categorieën Video, Video Floreana, Video Galapagos, Zuid-AmerikaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close