2014 Vietnam/Cambodja Dag 17: Phnom Penh – Battambang

Vertrek om 7u30 voor de lange verplaatsing naar Battambang. We stopten aan een pottenbakkerij waar we een authentieke ‘woning’ zagen. Keuken, slaapkamer en toilet waren allemaal aanwezig, maar niet zoals we ze gewoon zijn … De keuken was een pot op een zelfgemaakt vuurtje, de slaapkamer een mat op een ondergrond van bamboe en het toilet was een put in de grond achter een boom. Hier moesten ze totaal niet bang zijn voor een tekort aan elektriciteit.

IMG_2350

IMG_2347

IMG_2348

IMG_2349

Om 15 uur kwamen we aan in het schitterende Classy Hotel. Battambang is een rustig stadje waar weinig te beleven valt voor toeristen. Twee straten met bars en restaurants, een marktje en enkele souvenirwinkels. In alle rust konden we iets drinken en eten. Wisten wij veel dat het in Siem Reap ietsje anders zou zijn.

Classy Hotel
Classy Hotel

004

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close