San Francisco: Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is een hangbrug die het kanaal tussen San Francisco Bay en de Stille Oceaan overspant. De brug is een van de meest internationaal erkende symbolen van San Francisco, Californië, en de Verenigde Staten in het algemeen. Het opende in 1937 en was tot 1964, met een lengte van 1.300 meter, de langste hangbrug ter wereld.

The Golden Gate Bridge is a suspension bridge spanning the Golden Gate strait, the mile-wide, three-mile-long channel between San Francisco Bay and the Pacific Ocean. The bridge is one of the most internationally recognized symbols of San Francisco, California, and the United States. It opened in 1937 and was, until 1964, the longest suspension bridge main span in the world, at 4,200 feet.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video San Francisco, Video USATags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close