Monument Valley National Reserve

Monument Valley National Reserve is een regio van het Colorado Plateau die gekenmerkt wordt door een cluster van enorme zandsteen tafelbergen waarvan de grootste een hoogte bereiken van 300 meter. Het gebied is sinds de jaren 1930 te zien in vele vormen van media: o.a. regisseur John Ford gebruikte de locatie voor een aantal van zijn bekendste films.

Monument Valley National Reserve is a region of the Colorado Plateau characterized by a cluster of vast sandstone buttes, the largest reaching 1,000 ft (300 m) above the valley floor. It has been featured in many forms of media since the 1930s: director John Ford used the location for a number of his best-known films.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close