Oak Creek Canyon

Oak Creek Canyon is ongeveer 19 km lang, variërend in breedte van 1,3 tot 4 km. De diepte van de kloof varieert van 240 tot 610 meter. De kloof wordt vaak de kleinere neef van de Grand Canyon genoemd.

Oak Creek Canyon is about 12 miles long, ranging in width from 0.8 to 2.5 miles. The depth of the canyon ranges from 800 to 2,000 feet. The canyon is often described as a smaller cousin of the Grand Canyon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close