Venice: Canal Grande

Het Canal Grande vormt een van de belangrijkste waterwegen in Venetië. Het openbaar vervoer bestaat uit waterbussen (vaporetti), privé-watertaxi’s en gondels. Het is 3,800 m lang, 30-90 m breed, met een gemiddelde diepte van vijf meter.

The Canal Grande forms one of the major water-traffic corridors in Venice. Public transport is provided by water buses (Italian: vaporetti) and private water taxis, and many tourists explore the canal by gondola. It is 3,800 m long, 30–90 m wide, with an average depth of five meters.

 

Canal Grande 01 Canal Grande 02 Canal Grande 04 Canal Grande 05 Canal Grande 06 Canal Grande 07 Canal Grande 08 Canal Grande 09 Canal Grande 10 Canal Grande 11 Canal Grande 12 Canal Grande 13 Canal Grande 14 Canal Grande 15 Canal Grande 16 Canal Grande 17 Canal Grande 18 Canal Grande 19 Canal Grande 20 Canal Grande 21 Canal Grande 22

Categorieën Europa, Pictures, Pictures Italy, Pictures VeniceTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close