London: Kensington Palace and Gardens

Kensington Palace is sinds de 17de eeuw een residentie van de Britse koninklijke familie en is de officiële Londense residentie van de hertog en hertogin van Cambridge. De Kensington Gardens beslaan een oppervlakte van 111 hectare. De open ruimten van Kensington Gardens, Hyde Park, Green Park en St. James ’s Park vormen samen een bijna continue “groene long” in het hart van Londen tussen Kensington en Westminster .

Kensington Palace has been a residence of the British Royal Family since the 17th century, and is the official London residence of the Duke and Duchess of Cambridge. The Kensington Gardens cover an area of 111 hectares. The open spaces of Kensington Gardens, Hyde Park, Green Park and St. James’s Park together form an almost continuous “green lung” in the heart of London between Kensington and Westminster.

 

Kensginton Gardens 1 Kensington Gardens 2 Kensington Gardens 3 Kensington Gardens 4 Kensington Gardens 5 Kensington Gardens 6 Kensington Gardens 7 Kensington Gardens 8 Kensington Gardens 9 Kensington Gardens 10 Kensington Palace 1 Kensington Palace 2 Kensington Palace 3 Kensington Palace 4 Kensington Palace 5 Kensington Palace 6 Kensington Palace 7 Kensington Palace 8 Kensington Palace 9

Categorieën Europa, Pictures, Pictures London, Pictures UKTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close