London: Madame Tussauds

Madame Tussauds is een museum dat gehuisvest is in het voormalige London Planetarium. Het is wereldberoemd voor de wassen beelden van beroemdheden. In het museum is ook de ‘Horrorkamer’ terug te vinden. Dit is de originele Madame Tussauds, begonnen door Marie Tussaud op Marylebone Road in 1884.

Madame Tussauds is a museum, housed in the former London Planetarium. It is known for recreating life size wax models of celebrities. The attraction houses its famous Chamber of Horrors. Set up by wax sculptor Marie Tussaud on Marylebone Road in 1884, it is the first Madame Tussauds.

 

Mme Tussaud 1 Mme Tussaud 2 Mme Tussaud 3 Mme Tussaud 4 (Mme Tussaud zelf) Mme Tussaud 5 (koninklijke familie) Mme Tussaud 6 (koninklijke familie) Mme Tussaud 7 (Lodewijk XIV en familie) Mme Tussaud 8 (Adolf Hitler) Mme Tussaud 9 (Arafat & Saddam) Mme Tussaud 10 (Dalai Lama & Gandhi) Mme Tussaud 11 (Henry VIII) Mme Tussaud 12 (Winston Churchill) Mme Tussaud 13 (Thatcher, Reagan, Kohl & Gorbatsjov) Mme Tussaud 14 (Bush & Blair) Mme Tussaud 15 (Gandhi) Mme Tussaud 16 (Diana) Mme Tussaud 17 (Poetin) Mme Tussaud 18 (Johannes-Paulus II) Mme Tussaud 19 (Indiana Jones) Mme Tussaud 20 (Tom Cruise & Penelope Cruz) Mme Tussaud 21 (Albert Einstein) Mme Tussaud 22 (Dame Edna) Mme Tussaud 23 (The Beatles) Medion   DIGITAL CAMERA Mme Tussaud 25 (Arnold Schwarzenegger) Mme Tussaud 26 (Hugh Grant) Mme Tussaud 27 (Marilyn Monroe) Mme Tussaud 28 (Williiam Shakespeare) Mme Tussaud 29 (Whoopy Goldberg & Patrick Stewart) Mme Tussaud 30 (Sarah Michelle Gellar) Mme Tussaud 31 (Naomi Campbell) Mme Tussaud 32 (The Hulk) Mme Tussaud 33 (Kylie Minogue) Mme Tussaud 34 (Michael Jackson) Mme Tussaud 35 (Pierce Brosnan) Mme Tussaud 36 (Charlie Chaplin) Mme Tussaud 37 (Picasso & Beethoven) Mme Tussaud 38 (Wellington & Napoleon) Mme Tussaud 39 (Eddy Murphy) Mme Tussaud 40 (Benny Hill) Mme Tussaud 41 (Armstrong & Gagarin) Mme Tussaud 42 (Paul Gascoigne) Mme Tussaud 43 (David Beckham) Mme Tussaud 44 (Eric Cantona) Mme Tussaud 45 (Pele) Mme Tussaud 46 (Ayrton Senna) Mme Tussaud 47 (Muhammed Ali) Mme Tussaud 48 (Martina Hingis) Mme Tussaud Chamber of horrors 1(Great fire of London) Mme Tussaud Chamber of horrors 2 (Dracula) Mme Tussaud Chamber of horrors 3 (Jeanne d'Arc) Mme Tussaud Chamber of horrors 4 (Newgate Prison) Mme Tussaud Chamber of horrors 5 (French Revolution) Mme Tussaud Chamber of horrors 6 (Black Plague) Mme Tussaud Chamber of horrors 7 (Guillotine) Mme Tussaud Chamber of horrors 8 Mme Tussaud Chamber of horrors 9 Mme Tussaud Chamber of horrors 10 Mme Tussaud Chamber of horrors 11 Mme Tussaud Chamber of horrors 12 Mme Tussaud Chamber of horrors 13 Mme Tussaud Chamber of horrors 14 (Jack the Ripper)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: