België: Expo ‘Tutankhamun: His tomb and treasures’ in Tour & Taxis, Brussel

De tentoonstelling ‘Toetanchamon: zijn graftombe en zijn schatten’ neemt je mee op een unieke reis naar het oude Egypte. De honderden perfect gereconstrueerde voorwerpen, de adembenemende decors en de boeiende toelichting vormen de meest complete tentoonstelling ter wereld over het leven van de jonge koning. Klaar om de legende van de farao’s te ontrafelen?

Howard Carter, Engels archeoloog en egyptoloog 4 november 1922, Luxor. Na vijf jaar archeologische opgravingen in de Vallei der Koningen zonder veel resultaat doet de Britse egyptoloog Howard Carter een fabelachtige ontdekking. Het schemerlicht van zijn kaars onthult langzaam de indrukwekkende gouden tombe van farao Toetanchamon, die meer dan 3000 jaar geleden begraven werd omringd door zijn schatten.

Categorieën Brussel, Europa, Pictures, Pictures België, Pictures BrusselTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close