Santa Marta: Tayrona National Park

Parque Nacional Natural Tayrona is een beschermd gebied in de Noord-Caribische regio van Colombia en valt onder de jurisdictie van de stad Santa Marta, op 34 kilometer van het stadscentrum. Het park heeft een biodiversiteit die endemisch is voor het gebied van het Sierra Nevada de Santa Marta-gebergte, met een verscheidenheid aan klimaten (bergklimaat) en geografie die varieert van zeeniveau tot 900 meter boven zeeniveau. Het park beslaat ongeveer 30 vierkante kilometer maritiem gebied in de Caribische zee en ongeveer 150 vierkante kilometer land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close