Armenia: El Jardín Botánico del Quindío

De Botanische Tuin van Quindío is een niet-gouvernementele organisatie, opgericht in 1979 als een stichting zonder winstoogmerk, onder leiding van Alberto Gómez Mejía, met de deelname van leden van de Oikos-organisatie, de Universiteit van Quindío en de Gardening Club van Armenië . Het is gestructureerd met drie hoofddoelstellingen: ecologisch behoud, wetenschappelijk onderzoek en milieu-educatie. Het is ook een erkend centrum voor natuurtoerisme, waarin gestreefd wordt de schoonheid van verschillende landschappen te behouden.

Categorieën Pictures, Pictures Armenia, Pictures Colombia, Zuid-AmerikaTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close