Chengdu: People’s Park

Chengdu People’s Park ligt aan Shaocheng Road in de binnenstad. Het park werd gebouwd in 1911 en heeft een totale oppervlakte van 112.639 vierkante meter.

Er zijn veel beroemde schilderachtige plekjes in het People’s Park, waaronder de Gold Water Stream, het Goldfish Island en de Potted Landscape Garden. Bezoekers kunnen ook op het kunstmatige meer varen, thee drinken in het theehuis bij het meer en allerlei tentoonstellingen en uitvoeringen bekijken op het Rockery Square.

 

Chengdu People’s Park is located on Shaocheng Road in the downtown area. Built in 1911, the park covers a total area of 112,639 square meters. It is a comprehensive park which integrates heritage preservation with entertainment.

There are many famous scenic spots in the People’s Park, including the Gold Water Stream, the Goldfish Island and the Potted Landscape Garden. Besides appreciating the charming landscape, tourists can sail on the artificial lake, drink tea in the teahouse by the lake and watch all kinds of exhibitions and performances on the Rockery Square. The chrysanthemum show and the Singing Crane Teahouse are time-honored and known far and wide. People will get relaxed and delighted here.

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Chengdu 2018, Pictures China 2018Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close