Tokyo: Harajuku

De top bezienswaardigheid in Harajuku is de Japanse jeugd met hun aparte kledingstijl. De kledingstijlen zijn vaak afgeleid van het bekende manga of anime en variëren van heel duister tot vrolijk. Om dit tafereel in volle teugen mee te maken kan je het beste naar Takeshita Dori gaan. Deze straat zit vol met trendy winkels, modewinkels, tweedehands kledingwinkels en leuke restaurantjes. Daarnaast vind je hier de Harajuku kids: cosplay is hun manier van het uiten van een aparte persoonlijkheid in het monotone Tokyo. De Takeshita Dori is tevens het hoogtepunt van deze wijk, zowel overdag als in de nacht.

 

 

Harajuku is known internationally as a center of Japanese youth culture and fashion. Shopping and dining options include many small, youth oriented, independent boutiques and cafés, but the neighborhood also attracts many larger international chain stores with high-end luxury merchandisers extensively represented along Omotesando.

 

harajuku-47harajuku-46harajuku-45harajuku-44harajuku-43harajuku-42harajuku-41harajuku-40harajuku-39harajuku-38harajuku-37harajuku-36harajuku-35harajuku-34harajuku-33harajuku-32harajuku-31harajuku-30harajuku-29harajuku-28harajuku-27harajuku-26harajuku-25harajuku-24harajuku-23harajuku-22harajuku-21harajuku-20harajuku-19harajuku-18harajuku-17harajuku-16harajuku-15harajuku-14harajuku-13harajuku-12harajuku-11harajuku-10harajuku-9harajuku-8harajuku-7harajuku-6harajuku-5harajuku-4harajuku-3harajuku-2harajuku-1

 

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures TokyoTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close