Tokyo: Akihabara

Akihabara is het meest bekend als een van de grootste winkelgebieden ter wereld voor elektronische, computer- en animegoederen. Nieuwe producten treft men meestal aan in de belangrijkste (hoofd)straat, Chuo Dori en gebruikte producten van alle categorieën (software, hardware, en troep) in de achterafstraten van Soto Kanda 3 chome.

 

 

Akihabara gained the nickname Akihabara Electric Town shortly after World War II for being a major shopping center for household electronic goods and the post-war black market. Nowadays, Akihabara is considered by many to be an otaku cultural center and a shopping district for video games, anime, manga, and computer goods. Icons from popular anime and manga are displayed prominently on the shops in the area, and numerous maid cafés are found throughout the district.

 

akihabara-14akihabara-13akihabara-12akihabara-11akihabara-10akihabara-9akihabara-8akihabara-7akihabara-6akihabara-5akihabara-4akihabara-3akihabara-2akihabara-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures TokyoTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close