Kurokawa Onsen

Kurokawa Onsen is een van Japan’s meest aantrekkelijke warmwaterbronnen-stadjes. Goed gecoördineerde inspanningen van de stad hebben de gezellige, traditionele sfeer behouden, waardoor Kurokawa vrij gebleven is van de massieve betonnen hotels, neon-reclame en felle kleuren die terug te vinden zijn in vele andere Japanse badsteden. De kleine straatjes van de stad zijn bekleed met ryokans (openbare badhuizen), winkels en cafés. Heiligdommen en bruggen over de rivier leiden rechtstreeks naar de dertig ryokan-ingangen.

 

 

Kurokawa Onsen is one of Japan’s most attractive hot spring towns. Well coordinated efforts by the town to maintain a pleasant, traditional atmosphere have kept Kurokawa free of the massive concrete hotels, neon advertisements and loud colors that are encountered in many of Japan’s other resort towns. The town’s lanes are lined by ryokan, public bath houses, attractive shops and cafes, a small shrine and bridges that lead over the river directly to thirty ryokan entrances.

 

kurokawa-18kurokawa-17kurokawa-16kurokawa-15kurokawa-14kurokawa-13kurokawa-12kurokawa-11kurokawa-10kurokawa-9kurokawa-8kurokawa-7kurokawa-6kurokawa-5kurokawa-4kurokawa-3kurokawa-2kurokawa-1

 

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures KurokawaTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close