Beppu: Umi Jigoku

De ‘hellen’ van Beppu zijn acht spectaculaire warmwaterbronnen, bedoeld om te bekijken en niet om te baden. Een van de mooiere hellen, Umi Jigoku, beschikt over een vijver met kokend, blauw water. In de ruime tuinen zijn er een paar kleinere, oranje gekleurde hellen en een grote, heldere vijver met lotusbloemen waarvan de grote bladeren sterk genoeg zijn om kleine kinderen te dragen.

 

 

 

The “hells” of Beppu are eight spectacular hot springs for viewing rather than bathing. One of the more beautiful hells, Umi Jigoku, features a pond of boiling, blue water. In its spacious gardens, there are a few secondary, orange colored hells and a large, clear water pond with lotus flowers whose large leaves are strong enough to carry small children.

 

kannawa-umi-jigoku-44kannawa-umi-jigoku-43kannawa-umi-jigoku-42kannawa-umi-jigoku-41kannawa-umi-jigoku-40kannawa-umi-jigoku-39kannawa-umi-jigoku-38kannawa-umi-jigoku-37kannawa-umi-jigoku-36kannawa-umi-jigoku-35kannawa-umi-jigoku-34kannawa-umi-jigoku-33kannawa-umi-jigoku-32kannawa-umi-jigoku-31kannawa-umi-jigoku-30kannawa-umi-jigoku-29kannawa-umi-jigoku-28kannawa-umi-jigoku-27kannawa-umi-jigoku-26kannawa-umi-jigoku-25kannawa-umi-jigoku-24kannawa-umi-jigoku-23kannawa-umi-jigoku-22kannawa-umi-jigoku-21kannawa-umi-jigoku-20kannawa-umi-jigoku-19kannawa-umi-jigoku-18kannawa-umi-jigoku-17kannawa-umi-jigoku-16kannawa-umi-jigoku-15kannawa-umi-jigoku-14kannawa-umi-jigoku-13kannawa-umi-jigoku-12kannawa-umi-jigoku-11kannawa-umi-jigoku-10kannawa-umi-jigoku-9kannawa-umi-jigoku-8kannawa-umi-jigoku-7kannawa-umi-jigoku-6kannawa-umi-jigoku-5kannawa-umi-jigoku-4kannawa-umi-jigoku-3kannawa-umi-jigoku-2kannawa-umi-jigoku-1

 

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Beppu, Pictures JapanTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close