Kandy: Royal Botanical Garden

De Royal Botanical Garden staat bekend om zijn collectie van verschillende soorten orchideeën. Het bevat meer dan 4000 soorten planten, orchideeën, specerijen, geneeskrachtige planten en palmbomen. De totale oppervlakte van de botanische tuin is 0,59 km².

The Royal Botanical Garden is renowned for its collection of a variety of orchids. It includes more than 4000 species of plants, orchids, spices, medicinal plants and palm trees. The total area of the botanical garden is 147 acres.

 

 

Botanische tuin (2) Botanische tuin (3) Botanische tuin (4) Botanische tuin (5) Botanische tuin (6) Botanische tuin (7) Botanische tuin (8) Botanische tuin (9) Botanische tuin (10) Botanische tuin (11) Botanische tuin (12) Botanische tuin (13) Botanische tuin (14) Botanische tuin (15) Botanische tuin (16) Botanische tuin (17) Botanische tuin (18) Botanische tuin (19) Botanische tuin (20) Botanische tuin (21) Botanische tuin (22) Botanische tuin (23) Botanische tuin (24) Botanische tuin (25) Botanische tuin (26) Botanische tuin (27) Botanische tuin (28) Botanische tuin (29) Botanische tuin (30) Botanische tuin (31) Botanische tuin (32) Botanische tuin (33) Botanische tuin (34) Botanische tuin (35) Botanische tuin (36) Botanische tuin (37) Botanische tuin (38) Botanische tuin (39) Botanische tuin (40) Botanische tuin (41) Botanische tuin (42)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Kandy, Pictures Sri LankaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close