Kandy: Temple of the Tooth

Sri Dalada Maligawa of de Tempel van de Heilige Tand ligt in het koninklijk paleiscomplex van het voormalige koninkrijk Kandy, waar het relikwie van de tand van Boeddha wordt bewaard. Sinds de oudheid heeft het relikwie een belangrijke rol in de lokale politiek gespeeld omdat men gelooft dat wie het relikwie bezit het bestuur van het land in handen heeft. Kandy was de laatste hoofdstad van de Sri Lankaanse koningen en is een UNESCO World Heritage Site.

Sri Dalada Maligawa or the Temple of the Sacred Tooth Relic is located in the royal palace complex of the former Kingdom of Kandy, which houses the relic of the tooth of Buddha. Since ancient times, the relic has played an important role in local politics because it is believed that whoever holds the relic holds the governance of the country. Kandy was the last capital of the Sri Lankan kings and is a UNESCO world heritage site partly due to the temple.

 

Tempel van de Tand (1) Tempel van de Tand (2) Tempel van de Tand (3) Tempel van de Tand (4) Tempel van de Tand (5) Tempel van de Tand (6) ???????????????????????????????????????? Tempel van de Tand (8) Tempel van de Tand (9) Tempel van de Tand (10) Tempel van de Tand (11) Tempel van de Tand (12) Tempel van de Tand (13) Tempel van de Tand (14) Tempel van de Tand (15) Tempel van de Tand (16) Tempel van de Tand (17) Tempel van de Tand (18) Tempel van de Tand (19) Tempel van de Tand (20) Tempel van de Tand (21) Tempel van de Tand (22) Tempel van de Tand (23)

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Kandy, Pictures Sri LankaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close