Swellendam

Swellendam is de derde oudste stad van de Republiek Zuid-Afrika.Het is een stad met 17.537 inwoners, gelegen in de provincie West-Kaap. De stad heeft meer dan 50 gebouwen op de erfgoedlijst, de meeste in Nederlandse Kaap-architectuur.

Swellendam is the third oldest town in the Republic of South Africa, a town with 17,537 inhabitants situated in the Western Cape province. The town has over 50 provincial heritage sites, most of them buildings of Cape Dutch architecture.

 

 

Swellendam (1) Swellendam (2) Swellendam (3) Swellendam (4) Swellendam (5) Swellendam (7) Swellendam (8) Swellendam (9) Swellendam (10) Swellendam (11) Swellendam (12) Swellendam (13) Swellendam (14) Swellendam (15) Swellendam (16) Swellendam (17) Swellendam (18) Swellendam (19) Swellendam (20) Swellendam (21) Swellendam (22) Swellendam (23) Swellendam (24) Swellendam (25)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close