Victoria Falls: Boat trip

Boottocht op de Zambezi-rivier

Boat trip on Zambezi River

 

Boottocht op Zambezi (1) Boottocht op Zambezi (2) Boottocht op Zambezi (3) Boottocht op Zambezi (4) Boottocht op Zambezi (5) Boottocht op Zambezi (6) Boottocht op Zambezi (7) Boottocht op Zambezi (8) Boottocht op Zambezi (9) Boottocht op Zambezi (10) Boottocht op Zambezi (11) Boottocht op Zambezi (12) Boottocht op Zambezi (13) Boottocht op Zambezi (14) Boottocht op Zambezi (15) Boottocht op Zambezi (16) Boottocht op Zambezi (17) Boottocht op Zambezi (18) Boottocht op Zambezi (19) Boottocht op Zambezi (20) Boottocht op Zambezi (21) Boottocht op Zambezi (22) Boottocht op Zambezi (23)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: