Jaipur: Amber Fort

Het Fort van Amber, gebouwd in 1592, diende ooit als het paleis en de hoofdstad van de Kachchawahs tijdens hun bewind tot 1727, toen de hoofdstad werd verplaatst naar Jaipur. Alhoewel het fort werd verlaten in de achttiende eeuw zijn de resterende paleizen, tempels en binnenplaatsen goed bewaard gebleven en hebben ze veel van hun oorspronkelijke schoonheid en vakmanschap behouden.

The Amber Fort, built in 1592, once served as the palace and capital of the Kachchawahs during their reign until 1727, when the capital was moved to Jaipur. While the fort was abandoned in the eighteenth century, the remaining palaces, temples and courtyards are surprisingly well preserved and have retained much of their original beauty and craftsmanship.

 

Categorieën Azië, Video, Video India, Video JaipurTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close