Beijing: Temple of Heaven

De Tempel van de Hemel werd gebouwd tussen 1406 en 1420 tijdens het bewind van keizer Yongle, die ook verantwoordelijk was voor de bouw van de Verboden Stad in Peking. Het complex werd uitgebreid en omgedoopt tot Tempel van de Hemel tijdens het bewind van keizer Jiajing in de 16e eeuw. In 1918 werd het complex omgebouwd naar een park en opengesteld voor het publiek.

The Temple of Heaven was constructed from 1406 to 1420 during the reign of the Yongle Emperor, who was also responsible for the construction of the Forbidden City in Beijing. The complex was extended and renamed Temple of Heaven during the reign of the Jiajing Emperor in the 16th century. In 1918 the complex was turned into a park and opened to the public.

Categorieën Azië, Video, Video Beijing 1999, Video China 1999Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close