Beijing: Temple of Confucius

De tempel van Confucius in Peking is de op een na grootste confucius-tempel in China, na die in Confucius’ geboorteplaats. De tempel werd gebouwd in 1302 en tot 1911 kwamen mensen hun respect betuigen aan Confucius. Tijdens de Ming en Qing dynastieën werd het complex tweemaal vergroot. Het beslaat nu zo’n 20.000 m².

The Temple of Confucius at Beijing is the second largest Confucian Temple in China, after the one in Confucius’ hometown of Qufu. The temple was built in 1302, and officials used it to pay their respects to Confucius until 1911. The compound was enlarged twice, during the Ming and Qing dynasties and now occupies some 20,000 square meters.

Categorieën Azië, Video, Video Beijing 1999, Video China 1999Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close