Beijing: Great Wall

De Grote Muur van China is een reeks vestingwerken gemaakt van steen, baksteen , aangestampte aarde, hout en andere materialen, gebouwd van het oosten naar het westen over de historische noordelijke grens van China. Het werd gebouwd om het Chinese Keizerrijk te beschermen tegen aanvallen van verschillende nomadische groepen of militaire invallen door diverse oorlogszuchtige volkeren. Meerdere muren werden al in de 7e eeuw v.C. gebouwd. Deze muren, later samengevoegd en groter en sterker gemaakt, worden nu gezamenlijk aangeduid als de Grote Muur. Sindsdien is de Grote Muur herbouwd, onderhouden en verbeterd. De meerderheid van de bestaande muur is uit de Ming-dynastie.

The Great Wall of China is a series of fortifications made of stone, brick, tamped earth, wood, and other materials, generally built along an east-to-west line across the historical northern borders of China in part to protect the Chinese Empire against intrusions by various nomadic groups or military incursions by various warlike peoples or forces. Several walls were being built as early as the 7th century BC. These walls, later joined together and made bigger and stronger, are now collectively referred to as the Great Wall. Since then, the Great Wall has on and off been rebuilt, maintained, and enhanced. The majority of the existing wall is from the Ming Dynasty.

Categorieën Azië, Video, Video Beijing 1999, Video China 1999Tags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close