Chinese State Circus part 4

De show combineert kung fu van de Shaolin-tempel, kunstenaars uit de Opera en andere Chinese kunsten. Continuïteit wordt geleverd door de figuur van de Apenkoning die tussen de verschillende acts opduikt. De show bevat ook dansen en acrobatie.

The show combines kung fu martial arts from the Shaolin Temple, artists from the Peking Opera and other Chinese speciality acts. Continuity is provided by the figure of the Monkey King who appears between acts. The show also includes dances, plate spinners and aerial skills.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: