Hoi An: Cantonese Assembly Hall

De Cantonese Assembly Hall werd gebouwd in 1885 door Chinese handelaren die uit Guangdong kwamen. Het was een plek voor Chinese vissers en handelaren om tijdelijk te rusten en om goederen uit te wisselen . In die tijd was er een werf aan de voorzijde van het huis .

The Cantonese Assembly Hall was built in 1885 by Chinese traders who came from Guangdong. It was a place for Chinese fishermen and traders to rest temporarily and to exchange goods. In those days, there was a wharf at the front of the house.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: