Saint-Hubert: Parc a Gibier

Op 2 kilometer afstand van de stad Saint-Hubert kunt een bezoek brengen aan het mooie maar kleine Parc a Gibier – Wildpark Saint-Hubert. In het wildpark zijn enkele bewegwijzerde wandelpaden aangelegd zodat u al wandelend kunt genieten van al het moois wat de Ardennen te bieden heeft. De kans is groot dat u edelherten, damherten, reeën en everzwijnen tegen komt. Deze dieren zijn schuw dus stilte is vereist. Het park is het hele jaar geopend. Het is alleen iedere vrijdag gesloten. Er zijn voldoende mogelijkheden tot parkeren en aan de ingang van het park is een klein restaurant gevestigd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close