Popayan: Museo de Historia Natural

Het Natural History Museum van de Universiteit van Cauca, opgericht in 1936 door de bioloog Federico Carlos Lehmann Valencia, is een belangrijk onderzoeks- en tentoonstellingscentrum voor de universitaire gemeenschap en burgers in het algemeen, omdat het de algemene kennis van Natuurwetenschappen voor studenten van scholen, hogescholen en universiteiten, evenals onderzoekers en andere professionals uit Popayán, Cauca, Colombia en het buitenland tentoonstelt. Het biedt ondersteunings- en onderzoeksactiviteiten aan voor biologie- en antropologieprogramma’s op het gebied van geologie, plantkunde, zoölogie, herpetologie, entomologie en ornithologie.
Het museum is een ​​buitengewone representatieve steekproef van de Colombiaanse fauna en flora, maar bovendien toont het een compilatie van geologische en archeologische stukken die de pre-Spaanse, historische en etnografische materiële cultuur tonen uit het departement Cauca en andere regio’s in het zuidwesten van het land.

Categorieën Pictures, Pictures Colombia, Pictures Popayan, Zuid-AmerikaTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close