Cartagena: Museo Historico

Het paleis van de inquisitie werd gebouwd in de 18e eeuw voor de werking van het hof van het heilige kantoor van de inquisitie, in dit huis zijn het museum en het historische archief momenteel gehuisvest, pijlers van de levende herinnering aan Cartagena de Indias.

Het Historisch Museum van Cartagena de Indias werd opgericht in 1940 en bevindt zich tegenover de Plaza de Bolívar, voorheen Plaza Mayor. Het is een cultureel centrum gewijd aan Cartagena en toont bezoekers de geschiedenis van de stad.

Categorieën Pictures, Pictures Cartagena, Pictures Colombia, Zuid-AmerikaTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close