Onomichi: Toll road

De Shimanami Kaido-tolweg begint op Honshu Island in Onomichi City. Het leidt dan over de zes eilanden Mukaishima, Innoshima, Ikuchijima, Omishima, Hakatajima en Oshima, voordat de weg eindigt op Shikoku in Imabari City. De route werd geopend in 1999. Onderweg kunnen reizigers genieten van de moderne bruggen en het prachtige landschap van de eilandjes.

 

 

The Shimanami Kaido toll road begins on Honshu Island in Onomichi City. It then leads across the six islands of Mukaishima, Innoshima, Ikuchijima, Omishima, Hakatajima and Oshima, before terminating on Shikoku in Imabari City. The route was opened in 1999, so the bridges are modern and attractive. Along the way, travelers can enjoy the beautiful scenery of the Seto Inland Sea and the islands’ small towns.

 

onomichi-25onomichi-24onomichi-23onomichi-22onomichi-21onomichi-20onomichi-19onomichi-18onomichi-17onomichi-16onomichi-15onomichi-14onomichi-13onomichi-12onomichi-11onomichi-10onomichi-9onomichi-8onomichi-7onomichi-6onomichi-5onomichi-4onomichi-3onomichi-2onomichi-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures OnomichiTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close