Matsuyama: Matsuyama Castle

Het kasteel van Matsuyama werd oorspronkelijk gebouwd door Kato Yoshiaki in 1603. In 1642 voltooide Matsudaira Sadayuki een nieuwe toren en zijn erfgenamen bleven het kasteel regeren na zijn dood. Op nieuwjaarsdag 1784 werd de kasteeltoren echter door bliksem getroffen en brandde het volledig af. De huidige toren werd gebouwd tussen 1820 en 1854. Het kasteel overleefde de Meiji-periode, maar delen ervan werden vernietigd door bombardementen van de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sinds 1966 werkt de stad Matsuyama aan de volledige restauratie van het kasteel.

 

 

 

Matsuyama castle was originally built by Kato Yoshiaki in 1603. Matsudaira Sadayuki completed a new Castle Tower in 1642. His heirs continued to rule the castle after his death. However, on New Years Day, 1784, this Castle Tower was struck by lightning and burned down. The current Castle Tower was built between 1820 and 1854. It survived the Meiji restoration, but parts of it were destroyed by bombing from American forces during World War II. Since 1966, the city of Matsuyama has been working to restore the castle.

 

matsuyama-castle-37matsuyama-castle-36matsuyama-castle-35matsuyama-castle-34matsuyama-castle-33matsuyama-castle-32matsuyama-castle-31matsuyama-castle-29matsuyama-castle-28matsuyama-castle-27matsuyama-castle-26matsuyama-castle-25matsuyama-castle-24matsuyama-castle-23matsuyama-castle-22matsuyama-castle-21matsuyama-castle-20matsuyama-castle-19matsuyama-castle-18matsuyama-castle-17matsuyama-castle-16matsuyama-castle-15matsuyama-castle-14matsuyama-castle-13matsuyama-castle-12matsuyama-castle-11matsuyama-castle-10matsuyama-castle-9matsuyama-castle-8matsuyama-castle-7matsuyama-castle-6matsuyama-castle-5matsuyama-castle-4matsuyama-castle-3matsuyama-castle-2matsuyama-castle-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Japan, Pictures MatsuyamaTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close