Hiroshima: Hiroshima Castle

Het kasteel van Hiroshima werd gebouwd in 1590 maar werd verwoest door de atoombom op 6 augustus 1945. Het werd herbouwd in 1958: een replica van het origineel dat nu dienst doet als museum van de geschiedenis van Hiroshima voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog.

 

 

Hiroshima castle was constructed in the 1590s, but was destroyed by the atomic bombing on August 6 1945. It was rebuilt in 1958, a replica of the original that now serves as a museum of Hiroshima’s history prior to World War II.

 

hiroshima-castle-14hiroshima-castle-13hiroshima-castle-12hiroshima-castle-11hiroshima-castle-10hiroshima-castle-9hiroshima-castle-8hiroshima-castle-7hiroshima-castle-6hiroshima-castle-5hiroshima-castle-4hiroshima-castle-3hiroshima-castle-2hiroshima-castle-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Hiroshima, Pictures JapanTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close