Fukuoka: Fukuoka Tower

Fukuoka Tower is een 234 meter hoge toren en werd in veertien maanden voltooid in 1989 tegen een kostprijs van ongeveer 50 miljoen dollar. Het werd ontworpen door Nikken Sekkei. Fukuoka Tower heeft drie observatiedekken: één op 116 m, een café/lounge deck op 120 m, en het hoogste op 123 meter boven de grond. De toren is ontworpen om te weerstaan aan magnitude 7-aardbevingen en winden van een snelheid tot 65 m/s. De sterkste opgenomen aardbeving in het gebied heeft magnitude 6, en de sterkste wind 49 m/s.
Fukuoka Tower is a 234-metre tall tower. It was finished in 1989, taking a total of 14 months to build at a cost of roughly US $50,000,000. It was designed by Nikken Sekkei. Fukuoka Tower has three observation decks: one at 116 m, a café/lounge deck at 120 m, and the highest at 123 metres above the ground. The tower is designed to withstand magnitude 7 earthquakes and winds of a speed up to 65 m/s. The strongest recorded earthquake in the area has been magnitude 6, and the strongest winds 49 m/s.

fukuoka-tower-16fukuoka-tower-15fukuoka-tower-14fukuoka-tower-13fukuoka-tower-12fukuoka-tower-11fukuoka-tower-10fukuoka-tower-9fukuoka-tower-8fukuoka-tower-7fukuoka-tower-6fukuoka-tower-5fukuoka-tower-4fukuoka-tower-3fukuoka-tower-2fukuoka-tower-1

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Fukuoka, Pictures JapanTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close