Rio de Janeiro: Copacabana Beach

Copacabana, gelegen aan de Atlantische kust, strekt zich uit van Posto Dois (toren Twee) naar Posto Seis (toren Zes). Er zijn historische forten aan beide uiteinden van het strand: het fort van Copacabana, gebouwd in 1914, ligt aan de zuidkant van Posto Seis en Fort Duque de Caxias, gebouwd in 1779, aan de noordkant. Hotels, restaurants, bars, nachtclubs en residentiële gebouwen domineren de boulevard met uitzicht op de Avenida Atlantica.

Copacabana beach, located at the Atlantic shore, stretches from Posto Dois (lifeguard watchtower Two) to Posto Seis (lifeguard watchtower Six). There are historic forts at both ends of Copacabana beach; Fort Copacabana, built in 1914, is at the south end by Posto Seis and Fort Duque de Caxias, built in 1779, at the north end. Hotels, restaurants, bars, night clubs and residential buildings dot the promenade facing Avenida Atlantica.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close