San Francisco: Palace of Fine Arts

Het Paleis voor Schone Kunsten in het Marina District van San Francisco is een monumentaal bouwwerk dat oorspronkelijk gebouwd werd voor de Panama-Pacific Exposition in 1915 om kunstwerken tentoon te stellen. Het is 1 van de weinige overgebleven structuren van de expositie en de enige die nog op zijn originele plaats staat.

The Palace of Fine Arts in the Marina District of San Francisco is a monumental structure originally constructed for the 1915 Panama-Pacific Exposition in order to exhibit works of art presented there. One of only a few surviving structures from the Exposition, it is the only one still situated on its original site.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video San Francisco, Video USATags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close