San Francisco: Pier 39

Pier 39 is een winkelcentrum en een populaire toeristische attractie, gebouwd op een pier in San Francisco. Californische zeeleeuwen zijn altijd aanwezig geweest in San Francisco Bay. Ze leefden voornamelijk op Seal Island tot ze in september 1989 arriveerden op de dokken van Pier 39. Sindsdien nam het aantal zeeleeuwen op Seal Rock gestaag af, terwijl hun aantal op Pier 39 in het algemeen is toegenomen. Waarschijnlijk voelen de zeeleeuwen zich hier veiliger dan in de baai.

Pier 39 is a shopping center and popular tourist attraction built on a pier in San Francisco. California Sea Lions have always been present in San Francisco Bay. They started to haul out on docks of Pier 39 in September 1989. Before that they mostly used Seal Rock for that purpose. Ever since September 1989 the number of sea lions on Seal Rock has been steadily decreasing, while their number on Pier 39 has generally increased. It is likely that the sea lions feel safer inside the Bay.

Categorieën Noord-Amerika, Video, Video San Francisco, Video USATags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close