Swaziland: Divers

Swaziland, officieel het Koninkrijk Swaziland, is een soevereine staat in Zuid -Afrika die wordt omringd – met uitzondering van Mozambique in het oosten – door Zuid-Afrika. Het is een van de kleinste landen in Afrika: 200 kilometer van noord naar zuid en 130 kilometer van oost naar west.

Swaziland, officially the Kingdom of Swaziland is a sovereign state in Southern Africa surrounded – with the exception of Mozambique to its east – by South Africa. It is one of the smallest countries in Africa. It is no more than 200 kilometres north to south and 130 kilometres east to west.

 

Swaziland (1) Swaziland (2) Swaziland (3) Swaziland (4) Swaziland (5) Swaziland (6) Swaziland (7) Swaziland (8) Swaziland (9) Swaziland (10) Swaziland (11) Swaziland (12) Swaziland (13) Swaziland (14) Swaziland (15) Swaziland (16) Swaziland (17) Swaziland (18) Swaziland (19) Swaziland (20) Swaziland (21) Swaziland (22) Swaziland (23) Swaziland (24) Swaziland (25) Swaziland (26) Swaziland (27) Swaziland (28) Swaziland (29)

Categorieën Afrika, Pictures, Pictures SwazilandTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close