Machu Picchu

Machu Picchu is een 15e-eeuwse Incasite, gelegen op 2.430 meter boven de zeespiegel. De Inca’s bouwden het complex rond 1450, maar verlieten het een eeuw later ten tijde van de Spaanse verovering. Hoewel het plaatselijk bekend was, was de site onbekend voor de buitenwereld totdat het in 1911 onder de internationale aandacht gebracht werd door de Amerikaanse historicus Hiram Bingham. Sindsdien is Machu Picchu uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie. Het grootste deel van de afgelegen gebouwen zijn gereconstrueerd om de toeristen een beter idee te geven hoe de structuren er oorspronkelijk uitzagen. In 1976 was dertig procent van Machu Picchu hersteld en de restauratie gaat tot op de dag van vandaag verder.

Machu Picchu is a 15th-century Inca site located 2,430 metres (7,970 ft) above sea level. The Incas built the estate around 1450, but abandoned it a century later at the time of the Spanish Conquest. Although known locally, it was unknown to the outside world before being brought to international attention in 1911 by the American historian Hiram Bingham. Since then, Machu Picchu has become an important tourist attraction. Most of the outlying buildings have been reconstructed in order to give tourists a better idea of what the structures originally looked like. By 1976, thirty percent of Machu Picchu had been restored. The restoration work continues to this day.

Categorieën Video, Video Machu Picchu, Video Peru, Zuid-AmerikaTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close