Ollantaytambo

Ollantaytambo werd gebouwd in de 15e eeuw en was het koninklijke landgoed van keizer Pachacuti die de regio veroverde en er de stad en een ceremonieel centrum bouwde. Ten tijde van de Spaanse verovering van Peru diende het als bolwerk van Yupanqui, de leider van het Inca-verzet.

Ollantaytambo was built in the 15th century and was the royal estate of Emperor Pachacuti who conquered the region, built the town and a ceremonial center. At the time of the Spanish conquest of Peru it served as a stronghold for Yupanqui, leader of the Inca resistance.

 

Ollantaytambo 01 Ollantaytambo 02 Ollantaytambo 03 Ollantaytambo 04 Ollantaytambo 05 Ollantaytambo 06 Ollantaytambo 07 Ollantaytambo 08 Ollantaytambo 09 Ollantaytambo 10 Ollantaytambo 12 Ollantaytambo 11 Ollantaytambo 13 Ollantaytambo 14 Ollantaytambo 15 Ollantaytambo 16 Ollantaytambo 17 Ollantaytambo 18 Ollantaytambo 19 Ollantaytambo 20 Ollantaytambo 21 Ollantaytambo 22 Ollantaytambo 23 Ollantaytambo 24 Ollantaytambo 25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close