New York City: Ellis Island

Ellis Island was de toegangspoort voor miljoenen immigranten naar de Verenigde Staten en het drukste keuringsstation voor immigranten van 1892 tot 1954. Het eiland werd een deel van het Statue of Liberty National Monument in 1965 en bezit het Museum van de Immigratie sinds 1990.

Ellis Island was the gateway for millions of immigrants to the United States as the nation’s busiest immigrant inspection station from 1892 until 1954. The island was made part of the Statue of Liberty National Monument in 1965, and has hosted a museum of immigration since 1990.

 

Ellis Island 01 Ellis Island 02 Ellis Island 03 Ellis Island 04 Ellis Island 05 Ellis Island 06 Ellis Island 07 Ellis Island 08 Ellis Island 09 Ellis Island 10 Ellis Island 11 Ellis Island 12 Ellis Island 13 Ellis Island 14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close