New York City: Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge is een hangbrug in New York City en is een van de oudste bruggen in de Verenigde Staten. Het werd voltooid in 1883 en verbindt de wijken Manhattan en Brooklyn over de East River. Het heeft een overspanning van 486,3 meter en was de eerste stalen hangbrug die werd gebouwd.

Brooklyn Bridge is a suspension bridge in New York City and is one of the oldest bridges of either type in the United States. Completed in 1883, it connects the boroughs of Manhattan and Brooklyn by spanning the East River. It has a main span of 1,595.5 feet (486.3 m), and was the first steel-wire suspension bridge constructed.

 

Brooklyn Bridge 01 Brooklyn Bridge 02 Brooklyn Bridge 03 Brooklyn Bridge 04 Brooklyn Bridge 05 Brooklyn Bridge 06 Brooklyn Bridge 07 Brooklyn Bridge 08 Brooklyn Bridge 09 Brooklyn Bridge 10 Brooklyn Bridge 11 Brooklyn Bridge 12 Brooklyn Bridge 13 Brooklyn Bridge 14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close