Bangkok: Wat Arun

Wat Arun ontleent zijn naam aan de hindoegod Aruna, vaak gepersonifieerd als de stralen van de rijzende zon. Wat Arun is een van de bekendste bezienswaardigheden van Thailand en het eerste licht van de ochtend bedekt de oppervlakte van de tempel. Hoewel de tempel al in de zeventiende eeuw bestond werden zijn karakteristieke torens gebouwd in de vroege negentiende eeuw tijdens het bewind van koning Rama II.

Wat Arun derives its name from the Hindu god Aruna, often personified as the radiations of the rising sun. Wat Arun is among the best known of Thailand’s landmarks and the first light of the morning reflects off the surface of the temple with pearly iridescence. Although the temple had existed since at least the seventeenth century, its distinctive spires were built in the early nineteenth century during the reign of King Rama II.

 

Wat Arun 01 Wat Arun 02 Wat Arun 03 Wat Arun 04 Wat Arun 05 Wat Arun 06 Wat Arun 07 Wat Arun 08 Wat Arun 09 Wat Arun 10 Wat Arun 11 Wat Arun 12 Wat Arun 13 Wat Arun 14 Wat Arun 15

Categorieën Azië, Pictures, Pictures Bangkok, Pictures ThailandTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close