Udaipur: City Palace

Het City Palace werd gebouwd over een periode van bijna 400 jaar door verschillende koningen van de dynastie, te beginnen met Maharadja Udai Singh II, die Udaipur de hoofdstad van de Sisodia Rajput-clan maakte in 1559, nadat hij verhuisde van Chittor. Het complex is gelegen aan de oostelijke oever van Lake Pichola en bestaat uit verschillende paleizen.

City Palace was built over a period of nearly 400 years being contributed by several kings of the dynasty, starting by the Maharana Udai Singh II as the capital of the Sisodia Rajput clan in 1559, after he moved from Chittor. It is located on the east bank of the Lake Pichola and has several palaces built within its complex.

 

City Palace 01 City Palace 02 City Palace 03 City Palace 04 City Palace 05 City Palace 06 City Palace 07 City Palace 08 City Palace 09 City Palace 10 City Palace 11 City Palace 12 City Palace 13 City Palace 14 City Palace 15 City Palace 16 City Palace 17 City Palace 18 City Palace 19 City Palace 20 City Palace 21 City Palace 22 City Palace 23 City Palace 24 City Palace 25

Categorieën Azië, Pictures, Pictures India, Pictures UdaipurTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close