Kumbhalgarh Fort

Het fort van Kumbhalgarh werd gebouwd in de loop van de 15e eeuw door Rana Kumbha en uitgebreid in de 19e eeuw. Het is ook de geboorteplaats van Maharadja Pratap, de grote koning en krijger van Mewar. Het werd gebruikt tot in de late 19e eeuw en is nu open voor het publiek.

Kumbhalgarh Fort was built during the course of the 15th century by Rana Kumbha and enlarged through the 19th century. It is also the birthplace of Maharana Pratap, the great king and warrior of Mewar. Occupied until the late 19th century, the fort is now open to the public.

Categorieën Azië, Video, Video India, Video India DiversTags , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close