Mexico City: Our Lady of Guadelupe

De Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe is een rooms-katholieke kerk en Nationaal Bedevaartsoord in het noorden van Mexico-Stad. Het heiligdom werd gebouwd in de buurt van de heuvel van Tepeyac waar Onze Lieve Vrouw van Guadalupe zou verschenen zijn aan San Juan Diego Cuauhtlatoatzin. Deze site is ook bekend als La Villa de Guadalupe of gewoon La Villa, want het complex bestaat uit verschillende kerken en aanverwante gebouwen. Sinds 1531 komen bedevaarders naar deze plek om te bidden.

The Basilica of Our Lady of Guadalupe is a Roman Catholic church and National Shrine in the north of Mexico City. The shrine was built near the hill of Tepeyac where Our Lady of Guadalupe is believed to have appeared to Saint Juan Diego Cuauhtlatoatzin. This site is also known as La Villa de Guadalupe or, in a more popular sense, simply La Villa, as it has several churches and related buildings. Pilgrimages have been made to this shrine almost uninterruptedly since 1531.

 

Basilica de Guadelupe 01 Basilica de Guadelupe 02 Basilica de Guadelupe 03 Basilica de Guadelupe 04 Basilica de Guadelupe 05 Basilica de Guadelupe 06

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close