Mexico City: Anthropology Museum

Het Nationaal Antropologisch Museum bevat belangrijke archeologische en antropologische voorwerpen uit het pre-Columbiaanse erfgoed van Mexico, zoals de Steen van de Zon (of de Azteekse kalendersteen) en het 16e-eeuwse Azteekse standbeeld van Xochipilli. Het werd ontworpen in 1964 door Pedro Ramírez Vázquez, beschikt over 23 kamers voor exposities en heeft een oppervlakte van 79.700 m².

The National Anthropology Museum contains significant archaeological and anthropological artifacts from the Mexico’s pre-Columbian heritage, such as the Stone of the Sun (or the Aztec calendar stone) and the 16th-century Aztec Xochipilli statue. It was designed in 1964 by Pedro Ramírez Vázquez, has 23 rooms for exhibits and covers an area of 79,700 square meters.

 

Antropologisch museum 01 Antropologisch museum 02 Antropologisch museum 03 Antropologisch museum 04 Antropologisch museum 05 Antropologisch museum 06 Antropologisch museum 07 Antropologisch museum 08 Antropologisch museum 09 Antropologisch museum 10 Antropologisch museum 11 Antropologisch museum 12 Antropologisch museum 13 Antropologisch museum 15 Antropologisch museum 16 Antropologisch museum 17 Antropologisch museum 18 Antropologisch museum 19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close