Cairo: Valley of the Kings

De Vallei der Koningen is een vallei in Egypte waar, over een periode van bijna 500 jaar van de 16e tot de 11e eeuw voor Christus, graven werden gebouwd voor de farao’s en machtige edelen van het Nieuwe Rijk (de achttiende tot de twintigste dynastie van het Oude Egypte) . De vallei staat op de westelijke oever van de Nijl, tegenover Thebe (het moderne Luxor), in het hart van de Thebaanse necropolis.

The Valley of the Kings is a valley in Egypt where, for a period of nearly 500 years from the 16th to 11th century BC, tombs were constructed for the Pharaohs and powerful nobles of the New Kingdom (the Eighteenth to the Twentieth Dynasties of Ancient Egypt). The valley stands on the west bank of the Nile, opposite Thebes (modern Luxor), within the heart of the Theban Necropolis.

 

Dal der Koningen 00 Dal der Koningen 01 Dal der Koningen 02 Dal der Koningen 03 Dal der Koningen 04 Dal der Koningen 05 Dal der Koningen 06 Dal der Koningen 07 Dal der Koningen 08 Dal der Koningen 09 Dal der Koningen 10 Dal der Koningen 11 Dal der Koningen 12 Dal der Koningen 13 Dal der Koningen 14 Dal der Koningen 15 Dal der Koningen 16 Dal der Koningen 17 Dal der Koningen 18 Dal der Koningen 19 Dal der Koningen 20 Dal der Koningen 21 Dal der Koningen 22 Dal der Koningen 23 Dal der Koningen 24 Dal der Koningen 25 Dal der Koningen 26 Dal der Koningen 27 Dal der Koningen 28 Dal der Koningen 29 Dal der Koningen 30 Dal der Koningen 31 Dal der Koningen 32 Dal der Koningen 33 Dal der Koningen 34 Dal der Koningen 35 Dal der Koningen 36 Dal der Koningen 37 Dal der Koningen 38 Dal der Koningen 39 Dal der Koningen 40 Dal der Koningen 41 Dal der Koningen 42 Dal der Koningen 43 Dal der Koningen 44 Dal der Koningen 45 Dal der Koningen 46 Dal der Koningen 47 Dal der Koningen 48 Dal der Koningen 49 Dal der Koningen 50 Dal der Koningen 51

Categorieën Midden-Oosten, Pictures, Pictures Cairo, Pictures EgyptTags , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close